پاورپوینت آلاينده هاي موادغذائي

دسته بندي : پاورپوینت » صنایع غذایی
نوع فایل power point

قابل ویرایش 115 اسلاید



قسمتی از اسلایدها:

ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.

این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به

همین دلیل به انها الاینده گوییم.

این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:

1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی – ازمایشات هسته ای – کارخانجات صنعتی (مانند انواع فلزات – دی اکسین ها – پلی امید هیدروکربنها و ...)

2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند

مونومرها – پلی مرها – پلاستی سایزرها – پلی کلرینیتد بی فنیل ها – شوینده ها و ضدعفونی کننده ها



فهرست مطالب و اسلایدها

الاینده های مواد غذایی

ارزیابی سمیت مواد

مهمترین سموم موجود در موادغذایی

طبقه بندی افت کشها

توصیه شده درصیفی جاتMRL

نیتراتها – نیتریتها – نیتروزامین ها

بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان

متهموگلوبینمی

روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی

محافظت کننده های محصولات کشاورزی

حشره کشها

علف کشها

قارچ کشها

شناسایی باقیمانده مواد محافظ در موادغذایی

Lead سرب

Cadmiumکادمیوم

سموم میکروبی

سموم باکتریایی

انتروتوکسین ها

سموم باکتریایی

علایم بالینی مسمومیت

بوتولیسم

قارچ ها

مایکوتوکسینها

الکالوییدهای ارگوت

افلاتوکسین ها

انتی بیوتیکها

هورمونهای جنسی

ترکیبات ارامبخش

هورمونهای تیرویید

اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی
دسته بندی: پاورپوینت » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8241 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 115

حجم فایل:1,553 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252